Total Event Experience

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η EXPOWORK ιδρύθηκε το 2003, από επαγγελματίες με μακρόχρονη πορεία στον χώρο της τεχνικής υποστήριξης Εκθέσεων, Συνεδρίων και Εκδηλώσεων.

Οι αυξανόμενες ανάγκες οργανωτών και συμμετεχόντων στον απαιτητικό αυτό χώρο, οδήγησαν τους ανθρώπους της EXPOWORK να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, με κάθετες και οριζόντιες δομές, που να καλύπτει πλήρως και στον σωστό χρόνο τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλή απόδοση της επένδυσής τους.

Για την EXPOWORK, η δικαίωση, δεν άργησε να έρθει :

o Είμαστε οι αποκλειστικοί Ανάδοχοι της Metropolitan Expo και της Hellexpo-Δ.Ε.Θ στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Σ.Κ.Θ.).

o Συνεργαζόμαστε με τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

o Παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στις σημαντικότερες εκδηλώσεις και κλαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, όπως Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, Ποσειδώνια, HO.RE.CA., Mostra Rota, κ.ά., καθώς και στην ανάπτυξη εθνικών περιπτέρων σε μεγάλες διεθνείς εκδηλώσεις στο εξωτερικό.

o Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει μεγάλες και μικρές εταιρείες από όλους τους κλάδους της Παραγωγής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με την προσήλωσή μας στις εκθεσιακές και συνεδριακές ανάγκες, την άριστη γνώση των περισσότερων εκθεσιακών κέντρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και τη διεύρυνση του δυναμικού μας με νέα στελέχη, που διαθέτουν καινοτόμες ιδέες και υψηλή εξειδίκευση, ανοίγουμε νέους δρόμους στο συγκεκριμένο τομέα υπηρεσιών και συνεχίζουμε...

Όραμα μας

Να είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης της επιλογής σας.

Φιλοσοφία

Να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε οργανωτές και εκθέτες, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Αποστολή μας

Ενστερνιζόμαστε την επιθυμία του πελάτη και κάνουμε την προβολή και προώθηση της επιχείρησής του, προσωπική μας υπόθεση.

Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου

Τον Αύγουστο του 2003 ιδρύσαμε την EXPOWORK, μία εταιρεία που έμελε να δημιουργήσει νέα δεδομένα και να πρωταγωνιστήσει επάξια στον απαιτητικό και υπό ανάπτυξη εκείνη την εποχή χώρο της ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης Εκθέσεων, Συνεδρίων και Εκδηλώσεων.

Η EXPOWORK δημιουργεί, πρωτοπορεί, και παρέχει ποιοτική υποστήριξη. Ταυτόχρονα εξελίσσεται και αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, δικαιώνοντας κάθε φορά τις προσδοκίες και τους υψηλούς στόχους- τόσο τους δικούς της, όσο και εκείνους των πελατών της.

Με την συνεχή επένδυσή μας σε ανθρώπους υψηλής κατάρτισης και τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, η EXPOWORK μεγάλωσε και εδραιώθηκε στο χώρο, αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας ένα εξαιρετικά ευέλικτο και άρτια οργανωμένο μοντέλο παροχής τεχνικών υπηρεσιών προς οργανωτές και εκθέτες σε δυο υπερσύγχρονους εκθεσιακούς χώρους, εκείνους Metropolitan Expo και του Διεθνούς Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Σ.Κ.Θ.).

Εγγύηση για την επίτευξη επιτυχημένων ολοκληρωμένων λύσεων με μεγάλη προστιθέμενη αξία αποτελεί η διατήρηση στενής σχέσης συνεργασίας με τους πελάτες μας - από την αρχική ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών και την ανταπόκριση στις απαιτήσεις και τα χρονοδιαγράμματα των πελατών μας, χαρακτηριστικά, που καλλιεργούν και συντηρούν μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις εμπιστοσύνης.

Στη διάρκεια μιας διαδρομής πολλών χρόνων, η EXPOWORK διεκδίκησε, εξασφάλισε και υλοποίησε με επιτυχία έργα αξιώσεων. Προσέφερε τις υπηρεσίες της σε πολλές μεγάλες Ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, εντός και εκτός Ελλάδος και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης εκδηλώσεων. Το εμπορικό της σήμα είναι πλέον συνώνυμο της επιτυχίας και της καινοτομίας.

Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε ότι η EXPOWORK θα συνεχίσει να καινοτομεί και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού αισθητικού αποτελέσματος και αξίας.

Η διοικητική Ομάδα

Η διοικητική ομάδα της EXPOWORK αποτελείται από επαγγελματίες με εμπειρία άνω των 20 ετών σε εθνικές και διεθνείς εταιρείες παροχής υπηρεσιών στους κλάδους του Management, των Πωλήσεων, του Μάρκετινγκ και της Διοίκησης.

Το δίκτυο εξειδικευμένων στελεχών και τεχνικών της EXPOWORK διακρίνεται για την εμπειρία, τις γνώσεις, το ταλέντο, τις καινοτόμες ιδέες και τις τεχνολογικά σύγχρονες πρακτικές που εφαρμόζουν σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας ( σχεδιασμός, κατασκευή, υλοποίηση), έτσι ώστε να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία της εκδήλωσής σας.

Σε όλη τη διάρκεια του έργου, οι άνθρωποι της EXPOWORK συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους, υπό την επίβλεψη του εκάστοτε εντεταλμένου Project Manager. Είτε πρόκειται για την κατασκευή απλών περιπτέρων ή ιδιαίτερων κατασκευών σε εκθέσεις και συνεδριακούς χώρους είτε για την ολοκληρωμένη υποστήριξη εκδηλώσεων, το αποτέλεσμα συνάδει απόλυτα με το στρατηγικό σχέδιο του πελάτη.